Lederuddannelse

Ledelse af egne og andres ressourcer

Lederuddannelse

Ledelse af egne og andres ressourcer

Du er her: [wpseo_breadcrumb]

Omkostningerne ved stres eller blot manglende engagement og trivsel er høje – både på det økonomiske plan virksomhederne og på det personlige og faglige plan for den enkelte leder og medarbejder.

De dygtige ledere og specialister skal være ”holdbare” på sigt, og niveauet for performance skal gerne både være stabilt i dagligdagen og kunne peake ved særlige lejligheder og akut behov. Men alligevel overlades mange ledere til deres helt egen mavefornemmelse i vurderingen af belastningsgrad, motivation og trivsel, fordi det er for svært at ”sætte på formel”.

I Blenstrup & Bisgaard har vi en dyb både faglig og erfaringsmæssig viden om det personlige lederskab, stress og mental sundhed. Det er viden og kompetencer, som vi selv styrker hver eneste dag, når vi bl.a. hjælper stressramte ledere og medarbejdere med at genfinde balance, styrke og overblik. Eller rådgiver ledere som føler sig usikre på at takle situationen med en medarbejder, der skal vende tilbage til arbejdspladsen.

Så tag en snak med os – på forkant. Og lad os bidrage til din bæredygtige ledelse af egne og andres ressourcer i næste lederudviklingsaktivitet eller program.