Parterapi

– Stå stærkere sammen

Parterapi

– Stå stærkere sammen

Parterapi er til jer, der ønsker udvikling, bedre kommunikation og bedre kontakt. Måske har I aktuelle udfordringer, der belaster jeres forhold og tynger jer i hverdagen. Måske har I et velfungerende parforhold, men I ønsker at stå endnu stærkere sammen. Parterapi kan både være en forebyggende fælles indsats og en hjælp, hvis først det er gået galt.

Fokus i forløb

Vi arbejder med jeres retning, jeres værdier og jeres udfordringer. Vi kigger på de mønstre og strategier, som I allerede har udviklet. Vi kigger på de værdier, der kendetegner jeres liv hver især og jeres liv sammen. I parterapien sætter vi konkret og tydelig retning for, hvor I som har ønsker at bevæge jer hen. Tydelige retning og tydelige værdier er afgørende, når hverdagen og udfordringer melder sin ankomst. De færreste af os laver dette stykke arbejde på forhånd, mens de fleste af os kender følelsen af, at være kommet på afveje og langt væk fra vores værdier i perioder med pres.

I parterapien får I konkrete værkstøjer til at sætte retning, tydeliggøre værdier, kommunikere, foretage bevidste valg, samt håndtere vanskelige tanker og følelser, når de opstår og kaprer vores valg og handlinger.

Hvordan foregår det?

Samtalerne foregår på mit kontor eller online. En samtale har en varighed af 75 min. I får øvelser og værktøjer fra hver samtale, så I kan arbejde videre i jeres hverdagsliv og skabe de ønskede forandringer allerede tidligt i forløbet.

Om psykologen

Jeg er autoriseret psykolog og trækker på mange års erfaring fra både privat praksis og erhvervspsykologiske opgaver. I kan læse mere om min baggrund her

Pris

2.600,- pr. samtale

Ved afbud senere end 24 timer før vores aftale og ved udeblivelser faktureres fuldt honorar. Læs mere her.