Erhvervscoaching

– Skab resultater og opnå dine mål

Erhvervscoaching er til dig, som ønsker at opnå dine mål og skabe synlige resultater. Som erhvervscoach hjælper jeg dig med at sætte retning i overensstemmelse med dine værdier, identificere relevante, motiverende og konkrete mål, samt at håndtere de udfordringer, der opstår på din vej til succes.

Erhvervscoaching kan også hjælpe dig med at styrke dine kommunikationsfærdigheder, træne din evne til gennemslagskraft, forbedre dine arbejdsprocesser, samt udvikle solide hverdagsrutiner, der styrker din evne til at stå stærkt i perioder med pres og høje krav.

 

Værdibaseret mål og retning

Vi arbejder hands-on med konkrete metoder og værktøjer, som effektivt identificerer og synliggør de mål, du ønsker at opnå. Sammen udarbejder vi en konkret og realistisk plan, der støtter dig i arbejdet mod disse mål. Vi tager afsæt i dine værdier, så du kan udvikle og stå stærkt i det, der kendetegner netop dig. Det gør vi for at sikre, at du bruger din energi og dine ressourcer der, hvor det er opbyggende, meningsfuldt og motiverende på langt sigt. 

 

Tolerance overfor ubehag

Konkrete og tydelige mål er kun en del af arbejdet, og kan aldrig stå alene. En anden afgørende del handler om at identificere de udfordringer og det ubehag, der kommer på tværs og som kaprer dig og forhindrer dig i at lykkes. Det er alment menneskeligt, at vi kapres af undgåelsesadfærd og -strategier, når vi oplever psykologisk ubehag. Det kan være i form af vanskelige tanker og svære følelser, som holder os tilbage eller sender os på afveje. Her er ACT (acceptance and commitment training) et særligt stærkt værktøj, der kan styrke din evne til at tolerere det vanskelige, så du i langt højere grad kan fastholde fokus på det, der er både værdifuldt og meningsfuldt for dig, og som du ønsker at opnå og lykkes med.

 

Hvordan foregår det

Coachingsessionerne foregår på mit kontor eller online. En session har en varighed af 45 min. Du får øvelser og værktøjer fra hver session, så du kan arbejde videre i dit hverdagsliv og skabe forandringer allerede tidligt i forløbet.

 

Om psykologen

Jeg er autoriseret psykolog og erhvervspsykolog med mange års erfaring i at støtte og vejlede både mennesker og organisationer. Med en stærk kombineret profil fra både erhvervspsykologiske og kliniske opgaver har jeg som psykolog god forståelse for samspillet mellem de menneskelige og de organisatoriske mekanismer og behov. Mit fokus i opgaveløsningen er altid at skabe forandring til gavn for både det enkelte menneske og organisationen som helhed. Under coachingen arbejder jeg på tværs af både dit private og dit professionelle liv, hvilket er nødvendigt, da vi tager vores vaner, strategier og adfærd med os på tværs af de roller, som vi besidder. Du kan læse nærmere om mig her

Pris

Individuel erhvervscoaching kr. 1.600,-

De anførte priser er ekskl. moms. Samtalerne afholdes på mit kontor/online. Hvis samtalerne skal afholdes på virksomheden påregnes 1.600,- pr. besøg. Ved afbud senere end 24 timer før vores aftale og ved udeblivelser faktureres for tabt arbejdsfortjeneste svarende til fuld pris.

Her kan du læse mere om afbudsbetingelser og tilskudsmuligheder