Stresscoaching med lederinvolvering

– En tidlig og målrettet stressindsats med hurtig effekt

Stresscoaching med lederinvolvering

– En tidlig og målrettet stressindsats med hurtig effekt

Du er her: [wpseo_breadcrumb]
Når I ønsker at forebygge og behandle stress i et trygt og tæt samarbejde med jeres medarbejder.

Forløbet er til jer hvad end der er tale om begyndende stress og belastning eller en egentlig sygemelding. Jo tidligere et forløb påbegyndes, jo hurtigere er medarbejderen tilbage og kan levere til glæde for både sig selv og virksomheden.

Et stresscoachingforløb kan indeholde

  • 4-5 Individuelle samtaler mellem medarbejder og psykolog
  • 1-2 samtaler mellem medarbejder, nærmeste leder og psykolog

Det afgørende samarbejde

Forløbet er et samarbejde mellem medarbejderen, psykologen og nærmeste leder. Vi inddrager nærmeste leder med det formål, at både medarbejder og leder klædes på til at håndtere situationen sideløbende med medarbejderens individuelle samtaler. Ved at vende hurtigt tilbage til arbejdspladsen, kan medarbejderen gøre sig erfaringer med at håndtere de selv samme udfordringer, der resulterede i stressbelastning. Vi ved, at denne erfaring er afgørende for et succesfuldt stresshåndteringsforløb. I Blenstrup & Bisgaard er vi specialiserede i at støtte og vejlede både medarbejdere og virksomheder i håndtering af stress.

Værdi for både medarbejder og virksomhed

I et fast samarbejde med os får I desuden adgang til fortrolig sparring og vejledning. Vi trækker erfaringer fra forløbene op på et organisatorisk niveau, så I som virksomhed kan fremme trivsel og forebygge stress i organisationen.

Kort om os

Blenstrup & Bisgaard kombinerer erhvervspsykologi og traditionel psykologi, og arbejder hands-on med korttidsforløb, som mindsker stress og skaber handlekraftige og fokuserede medarbejdere. Vi skaber varige forandringer til gavn for hele virksomheden, der får mere engagerede medarbejdere med færre sygedage. Erfaringerne bruger vi på et organisatorisk plan, så vi aktivt forebygger stress.

Pris

7.500,- pr. forløb

De anførte priser er ekskl. moms. Samtalerne afholdes på vores kontorer/online. Hvis samtalerne skal afholdes på virksomheden påregnes 1.500,- pr. besøg. Ved afbud indenfor 24 timer og ved udeblivelser faktureres for tabt arbejdsfortjeneste svarende til 1.100,- pr. samtale.

Du kan læse mere om vores afbudsbetingelser og tilskudsmuligheder.